Mor una dona ofegada a la platja de Llevant de Salou

Amb aquesta, ja són 13 les persones que han perdut la vida a les costes tarragonines aquest estiu

19 mayo 2017 18:14 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una dona ha mort ofegada aquest matí a la platja de Llevant de Salou. Segons les primeres informacions un grup de nois ha vist una dona que surava i l'haurien tret de l'aigua. Segons el Servei d’Emergències Mèdiques, que ha rebut l’avís a les 10.42 hores, l’han rescatada de l’aigua, on ha patit una aturada cardiorespiratòria i se l’ha intentat reanimar a la sorra sense èxit. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM

Amb aquesta ja són 13 les persones que han perdut la vida a la costa tarragonina aquest estiu, i és que la demarcació registra la meitat de les víctimes del litoral català, que s'eleven a 27 morts. 

Més informació en breus. 

Aquest dissabte al vespre Salvament Marítim va rescatar un home de 37 anys a prop de Cap Salou juntament amb dues dotacions del SEM, els Bombers i la Policia Local de Salou. L'home va caure en una zona de difícil accés i es va fracturar el braç. Va ser rescatat per un helicòpter de Salvament Marítim que el va traslladar fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. 

 

Comentarios
Multimedia Diari