Mor una noia ucraïnesa en caure d'un cinquè pis en un hotel de Salou

La dona, de 28 anys, anava beguda segons han explicat fonts properes al cas

19 mayo 2017 22:54 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una noia ucraïnesa de 28 anys ha mort aquest dimecres en caure d'un cinquè pis en un hotel de Salou (Tarragonès). Segons han explicat a l'ACN fonts pròximes al cas, els fets han tingut lloc cap a les vuit del vespre a l'hotel Eurosalou, al carrer de la Ciutat de Reus. La noia s'estava en una habitació d'aquest establiment de tres estrelles i, segons les mateixes fonts anava beguda. Sembla que quan ha caigut estava sola a l'habitació, i que en aquell moment el seu marit havia baixat a la recepció. Els investigadors treballen amb la hipòtesi d'un accident. Nombrosos veïns han presenciat els fets, ja que el balcó d'on ha caigut la jove s'ubica a la façana principal de l'hotel, una zona molt transitada.

Un dels testimonis dels fets és un treballador del bar New York, Ravinder Kumar, el qual ha relatat a l'ACN com, de sobte, pels volts de les vuit del vespre, ha sentit crits i ha vist la noia subjectant-se de la barana del balcó amb el cos cap enfora. En pocs segons, ha afegit, la noia s'ha precipitat, ha impactat contra la barana del tercer pis i, finalment, ha caigut en una zona de gespa de la façana principal de l'hotel, just a la vora d'un rètol.

En Carlos, un veí de la zona, ha explicat com, poc abans de la caiguda, ha vist com una treballadora de l'hotel sortia alarmada cridant "que no es tirés", però que, de sobte, ha sentit un fort cop. "Estic molt afectat perquè poques hores abans l'havia vist al bar i ahir a la nit també la vaig veure", ha relatat. Aquest veí ha explicat, impotent, que no han pogut fer res per salvar-li la vida. "L'ambulància ha trigat 20 minuts", ha denunciat. Tot i això, una patrulla de la policia local de Salou que es trobava a la zona ha pogut atendre la víctima amb rapidesa, segons diversos testimonis.

Alguns veïns i testimonis dels fets han explicat a l'ACN que la noia hauria discutit amb la seva parella i que, la nit anterior, s'haurien sentit crits a l'habitació. L'home es trobava a la recepció quan s'han produït els fets. Tot i això, fonts pròximes al cas han apuntat que la principal hipòtesi amb què es treballa és la d'un accident i que es descarta que pugui tractar-se d'un homicidi. D'altra banda, una veïna ha encès una espelma i l'ha dipositada a la zona de gespa on ha caigut la noia.

Comentarios
Multimedia Diari