Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mostra de Nines Reborn a Creixell

A l'acte hi van assistir la primera tinent d'alcalde Pili Romero i la regidora Chelo Picón, a banda de diferents veïns i veïnes de la Vila

Diari de Tarragona

Whatsapp
Mostra de Nines Reborn a Creixell

Mostra de Nines Reborn a Creixell

Aquest dijous 14 de novembre de 2019 ha tingut lloc a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, la presentació de la Mostra de Nines Reborn. Es tracta de tot un seguit de nadons fets amb silicona i vinil i que són hiperrealistes.

Les nines reborn van sorgir a Alemanya durant la Segona Guerra Mundial. Han estat realitzades per les creixellenques Teresa de Castro, escultora i Maria Dolors Puig, artista reborn.

FOTO: Aj. Creixell

A l'acte hi van assistir la primera tinent d'alcalde Pili Romero i la regidora Chelo Picón, a banda de diferents veïns i veïnes de la Vila.

Aquesta Mostra es podrà veure a Cal Cabaler el dissabte 16 de 10h. a 13h. i de 18h. a 21h. i el diumenge 17 de 10h. a 13h. 

Temas

Comentarios

Lea También