Música als jardins del Pau Casals, a la nit dels Museus

El Museu de Valls es converteix en l’escenari d’un robatori d’una de les peces de la col·lecció a través d’una visita teatralitzada

10 mayo 2019 06:37 | Actualizado a 10 mayo 2019 06:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Museu Pau Casals obre les seves portes el Dia Internacional i nit dels Museus, el cap de setmana del 18 i 19 de maig. 
Dissabte, dia 18, l’horari és de 10 a 14h i de 16h a 00.00h. Durant la jornada es proposa una visita guiada, gratuïta, de la mà de guies especialitzats, a les 12 hores i a les 18 hores, amb places limitades. La visita teatralitzada tindrà lloc a les 20 hores. Pel que fa a la música als jardins, es podrà gaudir amb el Grup Les 3 claus musicals (Trio de saxo, violí i violoncel) format per alumnes de l’EMMPAC i que interpretaran bandes sonores de pel·lícules des de les 21.30 a les 22.30h. 

Diumenge, la jornada de portes obertes és de 10 a 14h. Reserves al telèfon 977 684 276 i al correu museu@paucasals.org
Escenari policíac a Valls

Per la seva banda, els actes al Museu de Valls començaran la tarda de dissabte amb una visita infantil, a mode de taller didàctic, pensada per a nens d’entre 7 i 12 anys. La visita, que dialogarà amb la mostra exposada al centre, jugarà amb el joves visitants tot fomentant l’associació d’idees a les imatges, la imaginació en el procés creatiu i la presa de decisions en grup. L’activitat tindrà lloc a les 18h de la tarda i les inscripcions es poden realitzar al correu electrònic museu@valls.cat.

De cara a la nit, el Museu de Valls es transformarà en un escenari policíac i de crim, amb una visita teatralitzada i interactiva, en la que els visitants seran part activa de la investigació del robatori d’una de les peces de la col·lecció del museu, que haurà tingut lloc uns dies abans. Així, els participants s’endinsaran al museu d’una manera ben diferent a l’habitual, tot seguint el fil conductor d’una història que comptarà amb actors i actrius i diversos escenaris teatrals. Per aquesta visita, que començarà a les 22h i comptarà amb diverses sessions cada 15 minuts fins les 23.30h, també serà necessària inscripció prèvia.

Comentarios
Multimedia Diari