Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Músiques amb ànima cubana, el proper divendres a l’Auditori de Vila-seca

Luis Cojal i Nelsa Baró acrediten una llarga i destacada carrera professional com a músics- tant com a solistes o com integrants de diversos i diferents formats incloent els orquestrals-. A les 21 hores està programat el concert

Diari de Tarragona

Whatsapp
Luis Cojal i Nelsa Baró. FOTO: Aj. Vila-seca

Luis Cojal i Nelsa Baró. FOTO: Aj. Vila-seca

El proper divendres 20 de desembre a les 21 hores, l’Auditori Josep Carreras serà l’epicentre de músiques amb ànima cubana, que interpretaran Nelsa Baró al piano, i Luis Cojal al contrabaix. Ambdós d’origen cubà, resideixen a Catalunya des de fa més de dues dècades, després de concloure les seves llicenciatures en música al Instituto Superior de Arte de Ciudad de La Habana, Cuba.

Terra d’origen i terra d’acollida s’amalgamen generant un prisma similar -en ells mateixos- on es reflecteixen i comparteixen la música, i que es manifesta en la visió personal amb la que confronten els seus repertoris. En aquest cas serà tot un viatge per diferents països d’Europa i Amèrica Llatina, gèneres i estils, que comptarà, també, amb obres de compositors cubans i compositors catalans.

Luis Cojal i Nelsa Baró acrediten una llarga i destacada carrera professional com a músics- tant com a solistes o com integrants de diversos i diferents formats incloent els orquestrals -que els ha dut a recórrer un gran nombre de països d’Europa, Amèrica i Àsia -presentant-se en importants sales de concerts i festivals, entre ells l’Auditori de Barcelona, la Sala de la Filharmònica de Berlin, Festival de jazz de Terrassa, Festival “Les voix humaines” a La Habana, Festival de contrabaixos Rocky Mountain, EEUU, Bass Fest, Scottland, etc.

Ells, a més són intèrprets, creadors inquiets que compten amb un bon nombre de composicions pròpies, on exploren i amplien els seus territoris musicals, algunes d’elles donades a conèixer i recollides en els discos que firmen cadascun a títol personal, “Canto a los ancestros“ de Luis Cojal i “Espejos“ de Nelsa Baró, entre tots els discos en els que ambdós han participat.

Temas

Comentarios

Lea También