‘Nada nuevo bajo el sol’, de Pau Figueres Quartet, a l’Auditori Josep Carreras

Pau Figueres és un guitarrista  que aborda la música des de diferents angles i conceptes interpretatius, entén i estudia la guitarra com a instrument transversal

04 febrero 2020 07:07 | Actualizado a 04 febrero 2020 07:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Pau Figueres Quartet presentarà  aquest divendres (21 hores) el seu treball Nada nuevo bajo el sol en concert a l’Auditori Josep Carreras. El quartet està format per Darío Barroso, guitarra; Ismael Alcina, baix elèctric; Arnau Figueres, percussió, i el mateix Pau Figueres, guitarra i synth. 

Pau Figueres és un guitarrista  que aborda la música des de diferents angles i conceptes interpretatius, entén i estudia la guitarra com a instrument transversal. Alhora com a brillant intèrpret de la seva pròpia música i com a prestigiós músic acompanyant, sessionista i productor, es mou en infinitat de gèneres musicals, estils i projectes. Les seves composicions originals són reflex i resultat del seu personal enfocament cap a la guitarra i cap a la música.

Actualment Figueres forma part de la banda d’Alejandro Sanz, amb qui està de gira recorrent el món. Figueres presenta aquest segon àlbum en què uneix amb excepcional mestratge les vibracions del Flamenc i de les músiques d’avui impulsant la guitarra cap a terrenys mai abans explorats. 

Les entrades es poden adquirir des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori i al web www.auditorijosepcarreras.cat.

Comentarios
Multimedia Diari