Neix el festival Vermut Live Music a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Se celebrarà aquest cap de setmana, del 9 i 10 d’octubre, a 33 establiments de restauració i hoteleria del municipi, on s’oferirà música en viu i vermut amb aperitius

02 octubre 2021 11:40 | Actualizado a 06 octubre 2021 11:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per impulsar uns dels sectors més afectats per la crisi de la COVID-19, el de la restauració i l’hoteleria i el de la cultura, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han creat un nou esdeveniment al municipi, amb el suport de la Diputació de Tarragona: el Vermut Live Music, que se celebrarà els propers dies 9 i 10 d’octubre.

Per aquest cap de setmana, que coincidirà amb el pont del Pilar, han organitzat un festival que combinarà música i gastronomia, en el qual hi participaran un total de 33 bars, restaurants i hotels. En aquests establiments s’oferiran un total de 44 actuacions musicals en viu i diferents aperitius. A més, diumenge hi haurà un showcooking al Restaurant Donatello i totes les persones assistents al festival podran participar en un concurs de fotografia a Instagram.

Tot això entre les 10 i les 16 hores del dissabte i del diumenge, una franja horària àmplia perquè els veïns/es del municipi i els i les visitants tinguin temps de fer una ruta pels establiments participants i gaudir d’un bon vermut musical.

I és que durant aquests dies l’oferta de tapes i de música en directe serà variada i de qualitat. Hi haurà actuacions per a tots els gustos i per a totes les edats: de jazz, tango, blues, rock, swing, melòdica, salsa o flamenc, entre molts altres estils musicals, a càrrec de músics d’arreu del món. 

«Amb aquesta iniciativa volem donar suport al sector de la restauració i l’hoteleria i també al de la cultura, que han patit molt durant aquest temps a causa de les restriccions imposades per la pandèmia; i contribuir a desestacionalitzar la temporada turística», ha dit la regidora de l’àrea de Promoció Econòmica, María José Gómez.

En la mateixa línia, la presidenta de l’Associació, Mónica Alves ha afegit: «Aquest esdeveniment, que volem que es converteixi en una llarga tradició, servirà també per revitalitzar anímicament i econòmicament la població, per donar vida al municipi». En opinió de l’alcalde, Alfons Garcia, el Vermut Live Music és fruit d’una «bona col·laboració público-privada, que ajudarà a promoure el municipi turísticament» i que «té moltes expectatives de futur, perquè hi ha moltes persones involucrades que han treballat molt i amb il·lusió per tirar-lo endavant».

A la pàgina web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat) i de l’Associació (www.arhospitalet.cat) es poden consultar els horaris de les actuacions i els músics que actuaran a cada establiment. També hi trobareu informació a les xarxes socials de l’Associació, de l’Ajuntament i de Turisme l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.

Comentarios
Multimedia Diari