Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nou comerços de Salou canvien d'estratègia per millorar les ventes

Han format part del Programa Diagnosi del Punt de Venda ofert per l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotografia de l'entrega de diplomes a l'Ajuntament de Salou.

Fotografia de l'entrega de diplomes a l'Ajuntament de Salou.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Salou, Martina Fourrier; i la Presidenta de la Cambra Oficial de Comerç de Tarragona, Laura Roigé; han concedit aquest dijous al migdia els diplomes del Programa Diagnosi del Punt de Venda als establiments Violette Home, Iona Ambients de Fantasia, Les Flors de Georgia, Moda R&X Fashion, Tissu, Carricondo II, Quky, Cotton i Andreas Sticar en reconeixement per la seva tasca de millora continua i reforç de la competitivitat del seu establiment comercial, contribuint a fer de Salou una destinació turística i comercial de referència.

La presidenta de la Cambra ha volgut felicitar els comerciants pels bons resultats de la diagnosi i els ha animat a seguir treballant com fins ara.

D’altra banda, tant l’alcalde com la regidora han volgut felicitar als diversos establiments per la seva participació en aquesta iniciativa i els han encoratjat a seguir sent competitius, originals i diferenciats.

Aquest programa, realitzat dins del marc del “Plan Integral de Apoyo al Comercio Minorista 2017”, es tracta d’una iniciativa de les Cambres de Comerç de l'Estat amb el suport i finançament del Ministerio de Economía y Competitividad amb la col·laboració de la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica de l’ajuntament.

El personal tècnic de la Cambra de Comerç va realitzar una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del comerç, tot identificant els seus punts forts i febles en set àrees clau del negoci.

A partir de l’esmentat anàlisi, es va proporcionar tot un seguit de recomanacions per optimitzar la gestió de l’establiment, que passen per augmentar-ne la competitivitat, l'orientació cap a una gestió proactiva del comerç, la definició d'estratègies per treure profit del local comercial i la potenciació de les capacitats dels responsables de l'establiment. Finalment, l'anàlisi també va informar de com s'havia d'aplicar noves tècniques de màrqueting, comunicació i aparadorisme als negocis.

Temas

Comentarios

Lea También