Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nous missatges per a la eradicació de la violència contra les dones a Cambrils

Les Jornades per als Bons Tractes de 2017 se centren en els valors positius de les relacions de parella.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Anna Morera, Mònica Romano i Josep Maria Vallès amb el cartell de la programació d'actes a Cambrils a les mans

Anna Morera, Mònica Romano i Josep Maria Vallès amb el cartell de la programació d'actes a Cambrils a les mans

Les Jornades per als Bons Tractes de Cambrils se centraran aquest 2017 amb els valors positius que ha de tenir una relació de parella saludable. D’aquesta manera, el Consell Municipal de Dones i l’Àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils han volgut donar un gir al missatge i la imatge habitual de les campanyes contra la violència masclista per reforçar valors com la igualtat, la confiança, el respecte o la llibertat individual.  

El regidor de Benestar Social, Salut i Drets Cívics, Josep Maria Vallès; la representant del Consell Municipal de Dones, Anna Morera, i la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament, Mònica Romano, han presentat aquest dijous les activitats de les jornades, que se celebraran del 10 al 30 de novembre.

El regidor Josep Maria Vallès ha recordat que el govern no només té una voluntat política sinó també l’obligació de treballar per fomentar i garantir la igualtat.

En aquest sentit, ha destacat la importància d’impulsar campanyes preventives per sensibilitzar la població sobre la magnitud i la gravetat d’aquesta xacra social. “L’objectiu és dotar d’eines a la ciutadania per tal de construir-nos i relacionar-nos únicament des dels bons tractes”, ha conclòs el regidor.

El programa està integrat per una amplia diversitat d’actes transversals amb formats diferents i adreçats a diversos públics que volen remarcar tots els atributs positius que comporta la igualtat entre dones i homes, en la conformació de les persones com a éssers complerts i independents a títol personal, i com  éssers respectuosos i igualitaris des del primer moment en que iniciem una relació, i per tant, un projecte de parella.

Els actes programats en aquesta campanya incideixen en els valors i actituds saludables que han de conformar-nos com a persones individuals i en la nostra relació de parella, facilitant informació que ens permet validar si ens trobem en una  relació saludable o tòxica. “Relacionar-nos des de la igualtat en una relació de parella és prevenir la violència, perquè aquesta no hi té cabuda”, ha afirmat la tècnica d’Igualtat.

Les imatges i  missatges de la campanya es basen en el circ, ja que és una iconografia que tothom reconeix i amb la que es poden treballar molts missatges envers la igualtat. La campanya reforça i visualitza, a través d’un llenguatge i unes imatges molt concretes i identificables per a tots els públics, valors i idees claus per relacionar-nos en l’àmbit de la  parella, des d’un amor saludable i lliure de cap càrrega amb el lema “aprèn a millorar la teva relació sense fer jocs malabars”.

Al llarg d’aquest mes de novembre, en paral·lel al desenvolupament dels actes, s’aniran incorporant diversos elements per reforçar els missatges envers la igualtat de gènere, com lones en diferents espais públics, cubs amb missatges i imatges de la campanya, a favor de la igualtat en la relació de parella.

Temas

Comentarios

Lea También