Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nova aula d'informàtica a l'institut de Roda de Berà

La subvenció de l'Ajuntament permet equipar l'aula amb 11 ordinadors.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Ajuntament, direcció de l'Institut i l'AMPA.

Ajuntament, direcció de l'Institut i l'AMPA.

La segona aula d’informàtica de l’Institut Roda de Berà és ja una realitat gràcies a la subvenció de 3.449 euros que l’Ajuntament ha concedit a l’Associació de Mares i Pares del centre.

L’alcalde Pere Virgili i la regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres, van visitar-la ahir a la tarda, acompanyats per Manel Granados i Josep Maria Fortuny, director i coordinador del centre, respectivament, i per les representants de l’AMPA, Neus Ribas i Blanca Solís.

La nova aula d'informatica de l'institut rodenc.

La subvenció, que respon a la necessitat que tenia el centre d’ampliar el seu parc informàtic, ha permès que els alumnes comptin a partir d’ara amb aquesta nova sala equipada amb 11 equips i tot el mobiliari necessari per fer còmode i funcional l’espai.

L’aula, que complementa la que ja existia al centre, amb 17 ordinadors, permetrà ampliar les possibilitats que fins ara tenien els estudiants per accedir a les noves tecnologies. A més a més, el centre posarà en marxa un servei addicional per tal que els alumnes puguin fer-la servir durant el temps d’esbarjo per elaborar treballs de classe que requereixin l’ús d’un ordinador amb connexió a Internet.

Temas

Comentarios

Lea También