Nova aula d'informàtica a l'institut de Roda de Berà

La subvenció de l'Ajuntament permet equipar l'aula amb 11 ordinadors.

24 noviembre 2017 18:35 | Actualizado a 24 noviembre 2017 18:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La segona aula d’informàtica de l’Institut Roda de Berà és ja una realitat gràcies a la subvenció de 3.449 euros que l’Ajuntament ha concedit a l’Associació de Mares i Pares del centre.

L’alcalde Pere Virgili i la regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres, van visitar-la ahir a la tarda, acompanyats per Manel Granados i Josep Maria Fortuny, director i coordinador del centre, respectivament, i per les representants de l’AMPA, Neus Ribas i Blanca Solís.

La subvenció, que respon a la necessitat que tenia el centre d’ampliar el seu parc informàtic, ha permès que els alumnes comptin a partir d’ara amb aquesta nova sala equipada amb 11 equips i tot el mobiliari necessari per fer còmode i funcional l’espai.

L’aula, que complementa la que ja existia al centre, amb 17 ordinadors, permetrà ampliar les possibilitats que fins ara tenien els estudiants per accedir a les noves tecnologies. A més a més, el centre posarà en marxa un servei addicional per tal que els alumnes puguin fer-la servir durant el temps d’esbarjo per elaborar treballs de classe que requereixin l’ús d’un ordinador amb connexió a Internet.

Comentarios
Multimedia Diari