Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nova àrea d’aparells gimnàstics a Cambrils

És la cinquena zona saludable que s’obre al municipi per promoure l’hàbit de fer esport de manera regular
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la nova àrea d’aparells gimnàstics de Cambrils. Cedida

Imatge de la nova àrea d’aparells gimnàstics de Cambrils. Cedida

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils ha instal·lat una nova àrea d’aparells gimnàstics al costat del Parc de Nou Cambrils, en un emplaçament consensuat amb l’associació de veïns.

Aquest és el cinquè circuit saludable que s’obre al municipi per promoure l’hàbit de fer esport de manera regular perquè els cambrilencs i cambrilenques envelleixin saludablement i mantinguin una vida activa. Cambrils ja disposa de quatre altres circuits d’exercicis ubicats a zones verdes del carrer Anoia, l’Horta de Santa Maria, la plaça del Setge i Vilafortuny. 

Les àrees, obertes a tothom però pensades especialment per a gent gran, s’han situat en diferents punts del municipi per cobrir el màxim de població. Les instal·lacions estan dissenyades per a millorar la mobilitat articular, la capacitat cardiovascular i la capacitat cardiorespiratòria. A cada aparell hi ha les instruccions d’ús. 

Temas

  • costa
  • cambrils
  • societat

Comentarios

Lea También