Obertes les inscripcions a la tercera edició del Concurs de Guitarra de Vila-seca

El jurat comptarà amb Raphaella Smits, prestigiosa concertista belga.

05 junio 2017 11:23 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Conservatori de Música de Vila-seca convoca el III Concurs de Guitarra de Vila-seca que es durà a terme els propers 21 i 22 de juny a l'Auditori Alcalde Josep Malapeira.

Les inscripcions, que es tancaran el proper 12 de juny, cal fer-les en una de les dues categories. La primera, per alumnes de 9 a 13 anys i la segona per alumnes de 14 a 17 anys, i en tots dos casos la quota és de 15 euros.

En la primera categoria, l'alumne haurà de superar una prova única que constarà de tres obres de lliure elecció. En el cas de la segona categoria, durant la fase de classificació, l'alumne caldrà que es prepari una obra del període clàssic i una altra de lliure elecció. En la fase final, l'alumne interpretarà una obra del segle XX o XXI, així com també repertori de lliure elecció.

Els guardonats en la categoria I en primer lloc, guanyaran un premi valorat en 150 € i, els que quedin en segon lloc, rebran un premi valorat en 75 €. Per als alumnes que obtinguin el primer lloc en la categoria II, obtindran un premi de 300 €; en el segon lloc un premi valorat en 150 € i en tercer lloc rebran un premi honorífic.

Els guanyadors de cadascuna de les categories participaran en un concert dins dels actes del Certamen Llobet a Barcelona.

Paral·lelament, l'AMPA del Conservatori de Vila-seca oferirà dos premis especials als millors alumnes dels centres. En la categoria I, lliuraran un premi valorat en 30 €, i en la categoria II, s'entregarà un premi per valor de 50 €.

 

Comentarios
Multimedia Diari