Obre al trànsit l'accés al nucli urbà de Santa Oliva

La Diputació també ha finalitzat la instal·lació de proteccions per als motoristes al llarg de la carretera TV-2126 entre Calafell i Bellvei

13 marzo 2019 12:39 | Actualizado a 13 marzo 2019 12:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'accés al nucli urbà de Santa Oliva a través de la carretera TV-2128 s'ha obert al trànsit aquest dimarts dia 12 de març, un cop ja encarada la darrera fase dels treballs.

Aquests han comportat l'eixamplament del pont i de la calçada, la millora del traçat existent i la construcció de noves voreres en un dels costats. Tot i l'obertura d'aquesta via als usuaris, es registraran restriccions i talls alternatius puntuals fins a la finalització total dels treballs, al mes d'abril.

Els treballs en aquesta carretera han comptat amb un pressupost de 660.830 €, a càrrec de la Diputació de Tarragona, titular de la via. Les obres es van iniciar l'octubre passat, i el 28 de gener següent van comportar el tall de la via i el desviament dels vehicles per un itinerari alternatiu per la N-340. La remodelació de la TV-2128 s'ha dut a terme en les dates previstes, i ha servit per adaptar aquesta infraestructura al volum de trànsit que registra i millorar les condicions de seguretat dels vehicles i vianants que hi circulen.

La TV-2128 uneix el nucli de Santa Oliva amb la rotonda de la TP-2125, via que uneix el Vendrell amb Sant Jaume dels Domenys

Proteccions a la carretera TV-2126

També a la xarxa viària del Baix Penedès, la Diputació ha finalitzat els treballs de col·locació de 970 metres de proteccions per als motociclistes al llarg de la carretera TV-2126 entre Bellvei i Calafell. Amb aquesta actuació, es pretén millorar la seguretat viària en una carretera molt transitada per les motocicletes. Aquesta millora ha representat una inversió de 30.000 €.

Comentarios
Multimedia Diari