Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ona Garcés i Martí Lanceta, guanyadors dels cartells de promoció de la igualtat de gènere a Vandellòs i l'Hospitalet

L’acte va tenir lloc a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere ahir dijous, Dia Internacional de les Dones

Diari de Tarragona

Whatsapp
La guanyadora, Ona Garcés.

La guanyadora, Ona Garcés.

En el marc dels actes organitzats per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per celebrar el Dia Internacional de les Dones, ahir dijous 8 de març es van lliurar els guardons del concurs de disseny de cartells de promoció de la igualtat de gènere, convocat per la Regidoria de Joventut.

Els guanyadors de la categoria infantil són: Martí Lanceta Gil (1r premi), de 9 anys; Samuel Fernández Sabaté, de 7 anys i Anna Segarra Margalef, de 6 anys (2n premi);  i Èlia Sastre Farnós  (3r premi), de 10 anys; i els guanyadors de la categoria juvenil: Ona Garcés Carretero (1r premi), de 15 anys; Joan Segarra Ortiz (2n premi), d’11 anys;  i Judit Lanceta Gil i Nerea Parra Fernández (3r premi), de 12 i 17 anys, respectivament.

L’acte va tenir lloc a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, a les 19 h, i va anar a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; i dels regidors Elidia López i Miguel Ángel Garcés. Les regidores Celia Ruiz, Núria Ortiz i Cristina Borràs també hi van assistir.

Martí Lanceta.

Al vestíbul del Centre Cultural Infant Pere s’hi poden veure exposats aquests dies tots els treballs presentats.

El cartell del programa d’actes pel Dia Internacional de les Dones que ha editat l’Ajuntament inclou el dibuix de la jove de 15 anys que ha guanyat aquest concurs en la categoria juvenil: l’Ona Garcés Carretero.

Aquesta era una de les recompenses per a les persones guanyadores previstes a les bases del certamen. Tots els guanyadors, a més, s’han endut uns obsequis: El primer premi està dotat amb un abonament anual a Port Aventura (Gold); el segon, amb una entrada a PortAventura i un llibre; i el tercer, amb un llibre. 

Temas

Comentarios

Lea También