Onze artistes actuaran en la 8a Mostra de Jazz i Blues de Cambrils

Els concerts seran al Parc del Pescador, la Sala M´art, la Boheme i a la Cripta de l´Ermita del 2 d´octubre al 13 de novembre

19 mayo 2017 18:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cambrils acollirà del 2 d’octubre al 13 de novembre la vuitena Mostra de Jazz i Blues, organitzada per l’associació Cambrils, la mar de jazz amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Tarragona i els serveis territorials de Cultura de la Generalitat.

La novetat d’aquesta edició és el seu caràcter internacional amb la presència de dos grups nord-americans que actuaran a la sala M’art i a la Boheme: The Roomsounds i The Broadcasts, tocaran a la Mostra els dies 14 i 28 d’octubre, respectivament.

També enguany se celebrarà la segona edició del Jazz al Parc & Fideujazz popular, un esdeveniment lúdic amb entrada gratuïta que tindrà lloc al Parc del Pescador el diumenge 2 d’octubre a partir de les 12.30?h i fins a les 20 h.

Durant tot el dia hi haurà quatre actuacions: el bateria de Flix Genís Bagés liderant el Genis Bagés Trio (jazz), el quartet Valentí Moya & Joan Pau Cumellas Quartet (jazz manouche), el grup tarragoní Try’s (blues) i Outer Space (jazz/funky). En aquesta segona edició de Jazz al Parc hi haurà al migdia fideus rossos i servei de begudes i refrescos durant tota la jornada per tal que hi hagi un bon ambient al Parc del Pescador. Els concerts gratuïts començaran a les 12.30 h fins a les 15.30 i a la tarda es reprendran a les 17 h.

La resta de la programació la configuren les actuacions del guitarrista de jazz anglès resident a Barcelona, Dick Them, amb el seu trio el divendres 7 d’octubre a la Sala M’art; Hot Pickels Quintet a la Sala M’art el dia 21 d’octubre; Gorka Benítez & David Xirgu a La Boheme el dia 4 de novembre i Ràdio Rojals, que es presentarà a la Sala M’art el divendres 11 de novembre. El concert de clausura serà el que oferirà la italiana Giulia Valle.

Venda d’entrades

Les entrades als concerts es podran comprar mitja hora abans de l’inici de cada actuació, previstes a les 22.30 h al preu de 6 euros, excepte el concert de Giulia Valle Trio que costarà 7 euros i que tindrà lloc a les 19.30 h a la Cripta. L’entrada del Jazz al Parc és gratuïta.

Comentarios
Multimedia Diari