Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Operació policial al Vendrell amb 3 detinguts, 89 identificats i 25 denúncies per tinença de drogues

Els Mossos d´Esquadra, el Cos Nacional de Policia, la Guàrdia Civil i la Policia Local van fer l´entrada conjunta a dos locals d´oci

ACN

Whatsapp

Una operació policial conjunta dels Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia (CNP), la Guàrdia Civil i la Policia Local del Vendrell va acabar dimecres a la tarda amb 3 detinguts, 89 identificats i 25 denúncies per tinença i consum de drogues, segons fonts dels Mossos d’Esquadra. La policia nacional va detenir tres persones que incomplien la llei d’estrangeria i la Guàrdia Civil va aixecar quatre actes per contraban de tabac. El dispositiu es va centrar en dos locals d’oci de la zona del camí dels Molins del Vendrell. La Policia Local va aixecar dues actes administratives per irregularitats en les llicències d’activitat dels establiments. L’operació es va dur a terme entre les 7 de la tarda i les 11 de la nit.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También