PIMEComerç Tarragona signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Creixell i l’ACEC

Té com a objectiu consolidar i impulsar el model de comerç urbà

14 septiembre 2021 19:10 | Actualizado a 17 septiembre 2021 16:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

PIMEComerç Tarragona, l’Ajuntament de Creixell i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell (ACEC) han signat aquest matí un conveni de col·laboració a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell on hi ha participat Jordi Llopart, alcalde de Creixell; Jaime Serret, regidor de Comerç;  Silvia Farrero, regidora de Turisme; Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona; Marta Vilaspasa, presidenta de l’ACEC; i Sònia Mateo, vicepresidenta i membre del Consell de Comerç de PIMEComerç Tarragona.

Aquest conveni té com a objectiu consolidar i impulsar el model de comerç urbà, un dels aspectes cabdals del qual és la dinamització comercial, i pretén enfortir el teixit existent i professionalitzar la seva acció, enfortint alhora l’associació local i les seves actuacions de representació. 

L’Ajuntament de Creixell, a través de l’àrea delegada de Comerç i Promoció Econòmica, impulsa, promociona i dona suport a tot mena d’accions i activitats relacionades amb el desenvolupament econòmic del teixit empresarial i comercial del municipi.

L’ACEC és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius representar els interessos de la petita empresa local i fomentar actuacions que ajudin a impulsar el consum local i millorar la gestió dels negocis, essent no només el comerciant el beneficiari final i directe, sinó també la mateixa població de Creixell. 

PIMEComerç és la patronal de comerç de Catalunya, que té entre els seus objectius defensar i representar els interessos dels petits i mitjans empresaris i professionals comerciants de Catalunya per a fer que el comerç de proximitat sigui competitiu i compti amb els recursos que li calen per continuar sent el motor de l’economia.

Per al desenvolupament de l’objecte del conveni, les institucions consideren adient realitzar accions de manera conjunta a partir dels següents eixos estratègics:

  • Treballar conjuntament pel desenvolupament i creixement del comerç i la restauració de Creixell.
  • Col·laborar per potenciar el teixit associatiu i productiu de la ciutat.
  • Col·laborar en l’obtenció d’un comerç 100% sostenible.
El suport de l’Ajuntament de Creixell a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell (ACEC) es concretarà en una aportació de 660 € anuals, i el conveni tindrà una vigència de dos anys.

El president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto, ha declarat que “aquest acord és un pas important per promocionar i impulsar el teixit comercial de Creixell, ja que cal donar tot el suport possible al comerç de proximitat perquè continuï sent el centre neuràlgic de les poblacions”.

Comentarios
Multimedia Diari