Paco Ibáñez penja el cartell de 'no hi ha entrades' a Altafulla

L’actuació tindrà lloc el proper diumenge 25 de febrer, a les 19h a la Violeta, en el marc del festival Barnasants

20 febrero 2018 17:20 | Actualizado a 21 febrero 2018 18:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A falta de pocs díes per al concert de Paco Ibáñez a Altafulla, ja s’han exhaurit les entrades que s’havien posat a la venda superant així les 300 localitats al Casal La Violeta.

El cantautor valencià actuarà el diumenge 25 de febrer a les 19h de la tarda i farà un repàs a la seva extensa carrera musical. Paco Ibáñez és un referent de la cançó en castellà i tota una icona del compromís polític i social.

En el seu repertori ofereix dosis d’amor i llibertat, sense oblidar la lluita contra la violència i la injustícia.

La universalitat del seu missatge, que obté dels versos de grans poetes espanyols d’entre els segles XIII i XXI, arriba als temps actuals. Uns anhels de la classe treballadora que tornaran a aflorar al municipi del Baix Gaià.

En la 23a edició del Baranasants, el projecte cultural de cançó d’autor manté l’aposta per descentralitzar la seva programació i teixir aliances i col·laboracions amb pobles i ciutats de fora l’àrea metropolitana de Barcelona.

D’aquesta manera, Altafulla hi participa per setè any consecutiu, i ha programat dos concerts al Casal La Violeta, el de Paco Ibáñez; i el de Rusó Sala & Sakapatú, que actuaran el 8 d’abril, també a les 19h.

Comentarios
Multimedia Diari