Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Pere Segura, el delfí de Josep Poblet per a les municipals a Vila-seca

El candidat té 37 anys d’edat i és enginyer superior de Camins, Canals i Ports. L'assemblea del PDeCAT va escollir-lo dijous per encapçalar la llista electoral

Diari de Tarragona

Whatsapp
Pere Segura. FOTO: DT

Pere Segura. FOTO: DT

Ahir dijous al vespre, l’Assemblea Local del Partit Demòcrata (PDeCAT) va procedir a l’elecció del futur alcaldable per aquesta formació a Vila-seca, just nou dies després de l’anunci fet per l’actual Alcalde, Josep Poblet, el passat 29 de gener, de no presentar-se a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

L’elecció del nou candidat, aprovada per unanimitat en una multitudinària assemblea, va recaure en Pere Segura Xatruch, fill de Vila-seca, de 37 anys d’edat, pare de 3 fills, enginyer superior de Camins, Canals i Ports i actual president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, 5è tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Universitat i Excel·lència de l’Ajuntament de Vila-seca.

Segura, aclamat a l'assemblea. FOTO: PDeCAT Vila-seca

L’executiva del Partit Demòcrata de Vila-seca va proposar a Pere Segura com a candidat, en haver estat l’única candidatura presentada i que poc després l’assemblea del partit va aprovar per unanimitat.

Pere Segura, sense militància política en cap partit, entoma aquest encàrrec amb enorme il·lusió i amb la voluntat de “sumar diversitat i transversalitat social a favor de Vila-seca”. Tal i com va dir a l’assemblea el nou alcaldable, “la meva única prioritat és Vila-seca i la seva gent, i fer créixer i avançar cap a nous horitzons la realitat actual d’un dels municipis més rellevants de la regió i de Catalunya”.

Agraït pel suport, la confiança i el compromís rebuts de l’assemblea, va avançar ja l’itinerari del que serà la seva acció política al front del futur govern de Vila-seca.

Va parlar amb passió d’objectius compartits i d’una història que és el millor relat de com és Vila-seca. Un relat basat en la convivència, el respecte i la igualtat d’oportunitats. Un municipi, va dir,  “on independentment dels orígens de cadascú , s’han integrat els projectes vitals de tothom”. “La meva família n’és un bon exemple, i jo ho he pogut viure en primera persona”.

Després d’afirmar que “ningú el trobarà fent una política de trinxeres, ni fomentant la divisió, ni alimentant discursos demagògics o rupturistes”, va definir el seu espai com “aquell on s’hi troben la cohesió i la pluralitat, amb el màxim respecte per la diversitat”.

Per finalitzar, amb to emotiu, es va adreçar als presents afirmant amb franquesa: “avui això comença bé!”. “Tinc bones vibracions, ens espera molta feina per davant, però se que no podem perdre, perquè amb la vostra força, amb la força d’una Vila-seca de tots, guanyarem!“.  

Temas

Comentarios

Lea También