Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Pla per eradicar la prostitució a l'autovia de la costa

En les últimes setmanes s'ha detectat un increment de l'activitat a peu de carretera

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'una noia exercint la prostitució en carretera

Imatge d'arxiu d'una noia exercint la prostitució en carretera

L'Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha posat en marxa un pla d'intervenció integral per eradicar la prostitució al municipi, especialment a l'autovia C-31 i a vies secundàries com la B-210 i la C-245. L'alcaldessa del municipi, Raquel Sánchez, ha explicat que en les últimes setmanes han detectat un cert increment de l'activitat amb entre 5 i 10 dones treballant a peu de carretera i que el pla vol abordar el fenomen de manera transversal per ser més efectiu.

Així, incorpora accions comunicatives, com la col·locació de cartells de sensibilització i altres on es recorda que les sancions als clients poden arribar als 3.000 euros, intervencions a la via pública, amb la retirada de mobiliari urbà a les zones on s'exerceix la prostitució i el tancament de camins rurals, i accions d'intervenció social en suport de les dones obligades a prostituir-se i de formació i sensibilització dels agents de la Policia Municipal. Sánchez ha recordat que l'any passat el consistori va imposar una seixantena de sancions a clients.

Temas

Comentarios

Lea También