Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Reconeixement

Premi als restaurants que compren peix a la llotja de Cambrils

La Confraria de Pescadors lliura els diplomes als establiments Denver i Les Fonts pel seu consum d’aquest producte de proximitat

Cristina Sierra

Whatsapp
Els membres de la Confraria, la regidora de Promoció i els restauradors, a l'acte. Foto: C.Sierra

Els membres de la Confraria, la regidora de Promoció i els restauradors, a l'acte. Foto: C.Sierra

La Confraria de Pescadors de Cambrils va homenatjar ahir els dos restaurants cambrilencs que durant l’any 2017 han comprat peix fresc directament a la llotja. L’entitat va lliurar els diplomes als establiments Denver i Les Fonts, que van agrair aquest reconeixement en un acte que va estar presidit pel patró major, Siscu Gil, i que va comptar amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica del consistori, Ana López.

Aquest lliurament no es feia des de 2014 i ara s’ha recuperat amb l’objectiu de fer-lo cada any i poder augmentar el nombre d’homenatjats. 
Els restauradors van apuntar que el fet de comprar el peix a la llotja «ajuda molt» les barques cambrilenques, mentre que la regidora va agrair aquesta iniciativa per «fomentar els productes de qualitat i proximitat».

Subhasta ‘online’

Disset anys després d’eliminar-ho, la Confraria de Pescadors va recuperar a mitjan 2017 la comercialització del peix a través de la subhasta, que va incorporar la venda online. Els compradors poden adquirir els productes que han pescat les barques del municipi a la mateixa llotja o bé des de casa a través de l’ordinador, seguint el mateix sistema. 

Les caixes de peix passen per la cinta, s’aturen sota una càmera de vídeo que mostra el gènere en una pantalla i els clients, tant restauradors com peixaters, premen els seus dispositius per adquirir el gènere. 

Temas

Comentarios

Lea También