Premi als restaurants que compren peix a la llotja de Cambrils

La Confraria de Pescadors lliura els diplomes als establiments Denver i Les Fonts pel seu consum d’aquest producte de proximitat

12 abril 2018 12:27 | Actualizado a 12 abril 2018 12:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Confraria de Pescadors de Cambrils va homenatjar ahir els dos restaurants cambrilencs que durant l’any 2017 han comprat peix fresc directament a la llotja. L’entitat va lliurar els diplomes als establiments Denver i Les Fonts, que van agrair aquest reconeixement en un acte que va estar presidit pel patró major, Siscu Gil, i que va comptar amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica del consistori, Ana López.

Aquest lliurament no es feia des de 2014 i ara s’ha recuperat amb l’objectiu de fer-lo cada any i poder augmentar el nombre d’homenatjats. 
Els restauradors van apuntar que el fet de comprar el peix a la llotja «ajuda molt» les barques cambrilenques, mentre que la regidora va agrair aquesta iniciativa per «fomentar els productes de qualitat i proximitat».

Subhasta ‘online’

Disset anys després d’eliminar-ho, la Confraria de Pescadors va recuperar a mitjan 2017 la comercialització del peix a través de la subhasta, que va incorporar la venda online. Els compradors poden adquirir els productes que han pescat les barques del municipi a la mateixa llotja o bé des de casa a través de l’ordinador, seguint el mateix sistema. 

Les caixes de peix passen per la cinta, s’aturen sota una càmera de vídeo que mostra el gènere en una pantalla i els clients, tant restauradors com peixaters, premen els seus dispositius per adquirir el gènere. 

Comentarios
Multimedia Diari