Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Premis del Carnaval de Torredembarra

Els actes més multitudinaris van ser la Gran Rua de dissabte a la nit i la Rua de diumenge al migdia

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els reciclats són la colla amb més reconeixements enguany al Carnaval de Torredembarra.

Els reciclats són la colla amb més reconeixements enguany al Carnaval de Torredembarra.

Torredembarra ha acollit, un any més, un multitudinari Carnaval ple de colors, lluentons i, com no, molta sàtira. Enguany, a més, amb un seguit de novetats importants. Alguna de les més destacades ha estat la celebració de l’enterrament de la sardina el dimarts, enlloc del dimecres de cendra.

També s’ha dut a terme un replantejament en el concurs entre carrosses i comparses participants i, després de la pausa de l’any passat, enguany s’han lliurat un seguit de reconeixements i s’han produït canvis en el jurat, que ha comptat amb especialistes en les diferents àrees (disseny, vestuari, maquillatge) i amb experiència en d’altres carnavals. Els resultats d’aquests han estat els següents:

Premi a la millor coreografia: Els Reciclats

Valoració del Jurat: Han brillat, ja que la posada en escena era molt divertida, la Jane damunt de la carrossa i King Kong animant al públic. I tots, en conjunt, com a comparsa anaven coordinats en les passes de ball i en l'execució de les diferents figures.

Premi al millor maquillatge: Els Reciclats

Valoració del Jurat: Molt treballat, ja que la temàtica té certes dificultats. Un gran esforç per maquillar a tothom de negre i que els detalls estiguessin tan polits i iguals. Ens ha cridat molt l'atenció a tots els membres del jurat.

Premi al millor vestuari: La Cucanya

La Cucanya

Valoració del Jurat: Molt original, el vestuari té diferents teixits, tant a la part de davant com la de darrere, amb diferents colors. Molt treballat i els detalls perfectes.

Premi millor idea més original: Volare

Volare

Valoració del Jurat: Molt bona idea, és molt creatiu i original, no només en el concepte de la pluja si no també en la seva posada en escena.

Premi al tema més satíric: Spaindereta

Spaindereta

Premi a la millor carrossa Els Reciclats

Els Reciclats

Votació popular millor comparsa La Matinada

La Matinada

Votació popular millor carrossa: Eksi

Eksi

A més, enguany s’ha arribat a la seva quinzena edició un altre element també diferenciador del Carnaval de Torredembarra: el Concurs de mascotes disfressades (dissabte al matí) amb 11 mascotes participants i que van ser totes premiades amb vals de regal les botigues patrocinadores i  que va donar el tret de sortida a la Rua infantil.

La Batalla de confeti, de diumenge a la tarda, que va canviar de recorregut  passant  pel carrer de la Capella, d’Antoni Roig, de Francesc Moragas i passeig de la Sort, perquè les carrosses poguessin interaccionar més entre elles també va aplegar, també, un nombrós públic.

Amb tot, com en anys anteriors, els actes més multitudinaris del Carnaval torrenc van ser la Gran Rua de dissabte a la nit i la Rua de diumenge al migdia.

Temas

Comentarios

Lea También