Premis per a dos olis de la Cooperativa de Cambrils

L’oli d’oliva verge Extra Mestral guanya la Medalla d’Argent i l’oli d’oliva verge extra Aragem guanya el premi a producte Paris Gourmet 2020

20 julio 2020 11:10 | Actualizado a 23 julio 2020 08:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Cooperativa Agrícola de Cambrils ha estat guardonada pels premis AVPA de París (Agencia per a la Valorització de Productes Agrícoles) amb la medalla d'argent 2020 amb el seu oli d'oliva verge extra Mestral i el premi a producte Paris Gourmet 2020 amb l'oli d'oliva extra verge Aragem.

En una cerimònia virtual, el president d’AVPA, Philippe Juglar va fer el lliurament del trofeu. La Cooperativa Agrícola de Cambrils participa regularment en aquest concurs, el més prestigiós d'oli d'oliva a França i que se celebra anualment. En edicions passades la cooperativa cambrilenca va obtenir la medalla d'argent als anys 2007 i 2012 i 2014 i la medalla de bronze l'any 2010.

Amb motiu d'aquest premi, es farà una edició especial de l'oli que ha guanya aquest guardó tant en l'ampolla Mestral com en l'ampolla Aragem amb les medalles commemoratives.

L’AVPA fa 17 anys que celebra el concurs referent d’oli d’oliva a França. En l’edició d’enguany hi ha participat més de 400 oli de vint països diferents. El concurs està reservat als productors d’olis vegetals –agricultors i molins- així com als seus grups –cooperatives i Denominacions d’Origen-.

Comentarios
Multimedia Diari