Premis pessebristes a Torredembarra

Enguany han participat uns 25 naixements amb un total de 32 participants

08 enero 2018 17:40 | Actualizado a 08 enero 2018 17:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest diumenge 7 de gener s’han lliurat els premis del XIV Concurs de Pessebres Memorial Mossèn Anton Morell organitzat per l’Associació de Pessebristes de Torredembarra.

L’objectiu d’aquest acte és difondre les tradicions nadalenques. Enguany han participat uns 25 pessebres amb un total de 32 participants.

Els premis entregats són de caire cultural i formatiu. Tots els participants reben un diploma i un present. Els infants guanyadors van ser obsequiats, tant caganers com pastorets, amb un calendari d’advent (manualitat per muntar). A més a més, els pastorets han rebut una dotació de 20 euros per a material pessebrístic.

Els adults: el 1r premi amb 100€ i una caixa experiència, obsequi d’Artis Viatges, el 2n premi 75 euros i un sopar al Restaurant La Serra i el tercer premi 50 euros i un lot de vins. S’ha inclòs un accèssit valorat en 50 euros per al excepcional pessebre napolità realitzat per Agustín Martínez i Victoria De la Orden.

Els guanyadors per categories han estat. En categoria dels Caganers:

  • 1r Rodrigo Rodenas Sebastián
  • 2n Neus Negrié Ortega.

En dels Pastorets:

  • 1r Abril i Carlota Mercadé Montaner,
  • 2n Joel Garcia Busquets
  •  3r Ignasi Segura Pascual.

En el concurs d’Adults els guanyadors van ser:

  • 1r Joan Maria Busquets i Enric Huguet amb el pessebre de l’Església de St. Pere Apòstol de Torredembarra
  • 2n lloc l’Església de St. Joan Baptista de Clarà, a Baix a Mar, una tasca d’equip: Ramon Julia, M. Josepa Masana, M. Antonieta  Casasús, M. Teresa Valls, Àngels Prats i Isabel Valls
  • 3era posició: Jaume Ramon Castellví i M. Teresa Solé Pedrol.

Aquest concurs ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Parròquia Sant Pere Apòstol, la Biblioteca Mestra Maria Antònia, Torredembarra Bloc, pels reportatge fotogràfic de l’entrega de premis, i als  establiments  i les botigues que ens han recolzat  en aquesta XIV edició del concurs: Bar Paulino, Tallers Torven, Òptica Gual, La Piazzeta, Joieria Roger Borras, Agropinsos Soler, gelateria Gelatiamo, Joieria Gibert, Fusteria Plana, Perruqueria Anna, Pneumàtics Sant Jordi, Taller Siscu 2029, Autoescola Universal, Agència Artis Viatges, Restaurant La Serra i Gimnàs Zona Fitness.

Comentarios
Multimedia Diari