Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Presenten la Taula de Comerç del Baix Gaià a Altafulla

Es tracta d’una eina transversal, integral i conjunta d’organitzacions públiques i privades per desenvolupar un projecte comú i referent al territori

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació de la Taula de Comerç del Baix Gaià. Foto: cedida

Presentació de la Taula de Comerç del Baix Gaià. Foto: cedida

L’alcalde accidental d’Altafulla, Pere Gomés; el regidor de Comerç, Jaume Sànchez; el president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto i el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) han presentat aquest matí de dimarts, a l’Ajuntament d’Altafulla, la Taula de Comerç del Baix Gaià, impulsada des d’aquestes tres organitzacions.

Es tracta d’una eina transversal que pretén aglutinar administracions públiques i organitzacions privades amb l’objectiu d’analitzar la situació del comerç dels municipis del Baix Gaià amb la participació de tots aquests agents que actuïn per millorar-la i avaluar els possibles projectes conjunts per incentivar el comerç i al mateix temps, promocionar el turisme, l’economia i el desenvolupament local

Aquest anàlisi ha de determinar els aspectes en què s’ha de treballar de manera transversal, integral i conjunta per tal de desenvolupar el projecte Comerç del Baix Gaià, on les associacions i organitzacions públiques i privades i PIMEComerç coordinaran i en donaran vida.

Per fer tot això, i amb la taula prèvia que s’ha organitzat avui amb tots els representants dels ajuntaments del Baix Gaià, està previst pel divendres 20 d’abril, el desenvolupament de la I Taula de Comerç del Baix Gaià que se celebrarà a l’Ajuntament d’Altafulla, de 9:30 a 13:30h.

En aquesta primera edició del 20 d’abril, s’hi ha convocat a tots els ajuntaments i associacions de comerciants i empresaris del Baix Gaià, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal i altres convidats com la Cambra de Comerç i el Departament de Turisme de la Generalitat.

PIMEComerç, patronal del sector del Comerç de Catalunya, que associa a 45.000 comerços d’arreu del territori català, donarà suport i assessorament per al desenvolupament d’aquest projecte amb la finalitat de desenvolupar l’economia i el comerç territorial.

Temas

Comentarios

Lea También