Presó per dos robatoris violents a turistes de Salou

Aprofitava la vulnerabilitat de les víctimes per la seva avançada edat. El van agafar el dia de la revetlla de Sant Joan.

27 junio 2017 11:51 | Actualizado a 15 noviembre 2017 11:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el divendres passat, un home de 29 anys de nacionalitat espanyola i amb domicili a Salou, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència a Salou.

El primer robatori es va produir al voltant de mig matí del dilluns 19 de juny, quan va abordar amb violència per l’esquena a una dona, de 77 anys i d’origen alemany, mentre es trobava passejant amb el seu marit pel carrer Joan Fuster de Salou.

El lladre va arrancar-li d’una estrebada el collaret d’or que duia i tot seguit va fugir corrents de la zona.

El segon fet va succeir al voltant de les 10 hores del dijous dia 22 de juny al carrer Terrer de Salou, en aquest cas mitjançant un modus operandi similar a l’anterior, l’individu va assaltar una dona anglesa de 75 anys i va robar-li un penjoll d’or valorat en més de 1.000€.

Gràcies a la celeritat duta a terme pels investigadors, es va detenir l’autor dels fets al dia següent d’haver realitzat el segon robatori.

El detingut, amb diversos antecedents per delictes similars contra el patrimoni, va passar el dia 25 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que en va decretar el seu ingrés a presó provisional sense fiança.

Comentarios
Multimedia Diari