Presó per un 'top manta' per agredir un agent de la policia local de Cambrils

El consistori subratlla que el policia va haver de passar més de dos mesos de baixa i que ha decidit destinar l'import de la indemnització a un hospital de Sierra Leone

19 mayo 2017 15:46 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un venedor ambulant ha estat condemnat a quatre mesos i mig de presó per agredir un agent de la policia local de Cambrils el maig del passat 2011. Els fets es van produir quan una parella policial actuava contra una desena de venedors que havien desplegat les seves mantes i efectuaven venda ambulant il·legal al passeig marítim de Llevant, a l'alçada del Cap de Sant Pere. Un dels venedors, de nacionalitat senegalesa i resident al territori estatal, va agredir violentament un dels agents causant-li lesions al peu, que van requerir una baixa mèdica de més de dos mesos. En el judici, l'home ha estat condemnat a quatre mesos i mig de presó així com a indemnitzar el policia amb 3.494 euros per les lesions i perjudicis causats com a culpable d'un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat.

Segons ha informat l'Ajuntament de Cambrils, l'agent en qüestió ha comunicat la seva intenció de destinar la indemnització que pugui rebre a l'Hospital Saint John of God de Mabesseneh, a Lunsar –República de Sierra Leone-, centre agermanat amb l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

 

Comentarios
Multimedia Diari