Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Primera Junta de Govern Local telemàtica de Torredembarra

S’ha aprovat l’última certificació de les obres d’instal•lació d’enllumenat en un tram del passeig de Miramar, entre altres assumptes urgents

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

L’Ajuntament de Torredembarra va celebrar ahir la primera Junta de Govern Local telemàtica amb la participació de l’alcalde i els tinents d’alcalde com a membres de l’òrgan i amb l’assistència també de la resta de membres de l’equip de govern, a més del secretari i la interventora municipals.

Fins al moment, les resolucions urgents s’han adoptat per decret de l’alcalde en aquelles competències que tenia delegades a la junta. A partir d’ara, es reprendran les sessions telemàticament fins que no es puguin dur a terme de manera presencial.

En aquesta primera junta des que es va decretar l’estat d’alarma, s’ha aprovat l’última certificació de les obres d’instal•lació d’enllumenat en un tram del passeig de Miramar, la pròrroga del contracte del servei de manteniment i reparació de la flota de vehicles municipals, l’ampliació del termini per a l’execució de les obres de reforç del bloc de Baix a Mar, el pla de seguretat i salut de les obres del projecte de telecomunicacions i cablejat de l’edifici de l’Ajuntament, i els plecs per a la licitació del servei d’assessorament i assistència jurídica en matèria laboral i del servei de recull de premsa.

Temas

Comentarios

Lea También