Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Prop de 140 infants i joves ja gaudeixen a Roda de Berà

L’Escola i el Campus d’Estiu està organitzat per les regidories d’Infància i de Joventut.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de grup dels nanos que passen l'estiu al municipi. FOTO: Ajuntament de Roda de Berà

Foto de grup dels nanos que passen l'estiu al municipi. FOTO: Ajuntament de Roda de Berà

L’Escola i el Campus d’Estiu és una oferta organitzada per les regidories d’Infància i de Joventut, que es va posar en marxa aquest juliol. En total, 138 infants i joves gaudiran fins l'agost amb una variada oferta d’activitats d’oci, per una banda a l’escola Salvador Espriu, en el cas de l’Escola; i a la zona esportiva municipal Eixample “Les Piscines”, per al Campus d’Estiu.

Els alumnes es van fer una foto de grup a principis de juliol. FOTO: Ajuntament de Roda de Berà

L’Escola d’Estiu compta amb 74 infants inscrits, d’entre 3 i 7 anys, els qui estaran acompanyats per nou monitors i monitores i quatre joves en pràctiques. L’horari és de 9 del matí a 1 de la tarda i es duran a terme activitats esportives, jocs d’aigua, manualitats, bibliojocs, reforç escolar, i, com a novetat, una classe diària d’anglès.

Per altra banda, 64 nois i noies, fins els 16 anys, participaran enguany al Campus d’Estiu on gaudiran durant aquestes setmanes de diferents activitats esportives, natació, tennis, jocs d’aigua, tir amb arc, futbol, jocs tradicionals, així com d’una nit de convivència, la qual tindrà lloc el 27 de juliol. El Campus compta amb vuit monitors, un monitor en pràctiques, i un voluntari.

Temas

Comentarios

Lea También