Prop de 38.000 visitants a la 
Fira d’Artesans

Han estat quatre dies de mostra amb un programa farcit d’activitats de tot tipus

20 agosto 2019 07:10 | Actualizado a 20 agosto 2019 17:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Prop de 38.000 persones s’han aplegat al llarg d’aquest cap de setmana a l’entorn de les Eres per gaudir d’una de les cites de referència al territori, la Fira d’Artesans d’Altafulla, que ha tancat la seva XXII edició amb un nou èxit en majúscules.

Han estat quatre dies de mostra amb un programa farcit d’activitats de tot tipus que el coordinador de la fira i un dels responsables del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, Diego Spano, ha titllat ‘d’inoblidables’. En destaca la qualitat, així com l’elevada participació, sobretot durant la jornada del dijous que assegura que fou «una de les més concorregudes dels darrers anys».

Des de l’Ajuntament d’Altafulla també en fan una valoració molt positiva. La regidora de Turisme, Natalia Sanz, ressalta «el bon ambient, i un desenvolupament sense cap incidència destacable», així com la «regeneració de l’oferta».

L’artesania de qualitat ha esdevingut de nou la gran protagonista a Altafulla. Un total de 120 parades han ofert als visitants una gran varietat d’articles, amb demostracions ‘in situ’ de diversos artesans d’ofici, entre els quals ha destacat la figura del llauner, que s’ha recuperat després de deu anys sense participar-hi.

La gran novetat d’aquest 2019, però, ha estat l’exposició de carruatges antics, recuperats i restaurats, que el visitant ha pogut gaudir en el seu format original.

Enguany, de la mà del Centre d’Estudis d’Altafulla, també es va dedicar un espai a l’obra de l’artista altafullenc Martí Royo, coincidint amb la commemoració del seu 70è aniversari.

El Museu Etnogràfic també va obrir les seves portes amb visites guiades per donar a conèixer la vida rural i d’oficis antics del municipi, i el Cercle Artístic d’Altafulla va reeditar la tradicional Exposició Col·lectiva.

Els visitants també van gaudir de teatre en viu amb Martí Olalla, conegut actor i clown del Baix Gaià.

Tampoc hi han faltat la zona d’artesania infantil, els jocs per la canalla, els conta-contes, la Granja Escola Corral de Neri, la música en directe a càrrec de les formacions Cèltic Quartet, Julivert, Maria Vidal Trio i BlueBirds, i la cercavila de cloenda amb els Gegants d’Altafulla i els Diables Petits.

Comentarios
Multimedia Diari