Más de Costa

¿Qui diu que Josep Poblet deixava la política?

Vila-seca Segura, la marca municipal que substitueix CiU i PDCat a la ciutat, emprèn una nova etapa amb l'alcaldable Pere Segura al capdavant i tancant la llista simbòlicament l'actual mandatari i president de la Diputació

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Vila-seca Segura

FOTO: Vila-seca Segura

Sota la marca “Vila-seca Segura”, aquest dijous al vespre es va presentar la candidatura que encapçalarà Pere Segura a l’alcaldia de Vila-seca de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig. L'etapa de l'actual regidor de Cultura i Festes és un repte en un municipi on la figura i el nom de Josep Poblet sempre està present.

De fet, l'actual alcalde ja va anunciar la seva retirada de la política en un sopar multitudinari per anunciar al seu relleu. Però tot i aquesta retirada de la vida pública, que es farà efectiva el dia que es configuri el nou consistori, Poblet sí seguirà com a mínim fins el 26 de juliol amb possibilitats de ser escollit.

La probabilitat de ser regidor ratlla la impossibilitat, però el simbolisme de Josep Poblet tancant la llista de forma ""anecdòtica" és un signe de reconeixement i de recolzament als 30 candidats que el precedeixen. 

Candidatura

L’equip, molt treballat per Pere Segura, suma experiència i innovació, però sobretot té l’objectiu de representar la Vila-seca actual. Aquesta candidatura va ser validada dimecres per l’executiva local i es va presentar davant l’assemblea de militants i simpatitzants, oberta a tothom, a la Societat El Fènix de Vila-seca.

Davant prop de 400 persones, Pere Segura, actual tinent d’alcalde adjunt a l’alcaldia de l’Ajuntament de Vila-seca, va desvetllar els 31 membres de la seva llista.

La candidatura compta amb persones d’edats compreses entre els 19 i els 66 anys, representatives de tots els barris del municipi, de la Plana, de la Pineda, del Nucli Antic, de la Formiga, del Colomí i del barri Miramar-les Illes. Cal esmentar també que entre els 21 primers llocs de la llista hi ha més dones que homes.

1         Pere Segura Xatruch

2         Manuela Moya Moya

3         Josep Toquero Pujals

4         Lucia Teruel Carrillo

5         Cristina Cid Salabert

6         Xavier Farriol Roigés

7         Àngels Poblet Antonio

8         Esmeralda Nuñez Serralta

9         Miguel Angel Almansa Saez

10       Alberto  Miguel Bartolomé

11       Maria Lluïsa Clavé Muñoz

12       Jordi Trillo Toro

13       Silvia Herrera Romera

14       David Melero Domenech

15       Alejandra Salor Fernandez

16       Gerard Beltri Pinel

17       Cati Stanicel

18       Salvador Olmedo Amo

19       Josefa Bascón Guerrero

20       Anna Cardona Morell

21       Josep Maria  Pujals Vallvé

22       Javier Rodriguez Moreno

23       Fatima Couta Thiam

24       Arnau Salvadó Torres

25       Ruth García Muñoz

26       Antonio Juan García Caballero

27       Marta Graset Estruch

28       Josefina Farriol Pla

29       Pau Toquero Suñe

30       Francisco Almazan De la Paz

31       Josep Poblet Tous

Temas

Comentarios

Lea También