Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Rècord de participació al 'Torredembarra és Música'

'Torredembarra és música' ja encara la recta final per sortir al carrer els pròxims 6 i 7 d’octubre amb 28 grups.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Alumnes de l'Escola de Música en l'edició de l'any passat. FOTO: Aj. Torredembarra

Alumnes de l'Escola de Música en l'edició de l'any passat. FOTO: Aj. Torredembarra

'Torredembarra és música' ja encara la recta final dels preparatius per sortir al carrer els pròxims 6 i 7 d’octubre amb rècord de participació: 28 grups i artistes s’han inscrit a la tercera edició que enguany ha ampliat l’àmbit geogràfic a tota la comarca del Tarragonès.

L’organització treballa en el programa d’actuacions que tindran lloc en cinc escenaris diferents del municipi: aparcament de Mañé i Flaquer, carrer d’Antoni Roig, plaça de Mn. Joaquim Boronat, plaça de la Font, plaça d’Antoni Roig a Baix a Mar i carrer de Rodes. A més, també hi participa el bar Atzur, que acollirà una actuació a la terrassa de l’establiment.

Els grups musicals inscrits són: Amigos del Sur, Carmen Sayago, Coral Jove Teen Voices, Cyatec, José Ángel Barrera, Nobodyes, Stone Vibe, Els Cantaires de la Llar, Nostalgia, O-xenta’s, Laguer, Coral Sant Jaume de Creixell, Fumetal, Ade.Más, The BlackSlats, Copia de Seguridad, Coro Rociero Tdb i Baix Gaià, Font-Llauradó, Maruga Band, Sounds of Babylon, Xavi Xaumot, Maybe Tomorrow, Novena Senda, Rar, Reversion, Nemesis, Kurkats i els nenes i nenes de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra.

El regidor d’Educació, Jordi Solé, ha ressaltat que ha estat tot un encert obrir la participació a tota la comarca del Tarragonès, fet que ha ampliat la participació. També s’ha mostrat satisfet perquè aquesta participació ve acompanyada d’una gran varietat d’estils musicals (rock, músiques del món, coral, coro rociero, pop, cançons dels 60-70, metal, flamenc, etc.).

Iniciativa de l'Escola de Música

'Torredembarra és Música' és una iniciativa de l’Escola Municipal de Música que va néixer ara fa tres anys per tal de promocionar, promoure i fer una mostra dels grups musicals existents a Torredembarra, després ampliant-ho al Baix Gaià i ara al Tarragonès. L’organització de l’esdeveniment va a càrrec de les regidories d’Educació, de Cultura i de Turisme, amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Torredembarra.

Temas

Comentarios

Lea También