Reconeixement al cap de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet

El sotsinspector, Jordi Jiménez, ha estat condecorat pels seus gairebé 40 anys al cos de seguretat i per la seva col•laboració amb els Mossos d’Esquadra

12 octubre 2020 08:58 | Actualizado a 12 octubre 2020 09:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El  sotsinspector de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Jordi Jiménez, ha rebut la Medalla de bronze amb distintiu blau, un reconeixement que li ha atorgat el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya pels seus gairebé 40 anys de servei al cos policial del municipi i per la seva col·laboració amb els Mossos d’Esquadra. Se’l va entregar el cap de la Regió Policial al Camp de Tarragona dels Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela.

Jiménez, que fa 22 anys que exerceix el càrrec de cap de la Policia Local, va assistir a l’acte de lliurament d’aquest guardó acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz. L’acte va tenir lloc el dijous 8 d’octubre a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial al Camp de Tarragona, situada a Camp Clar.

El guardonat agraeix a la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet el seu suport i la tasca diària que duen a terme tots els agents que en formen part.

Comentarios
Multimedia Diari