Reconeixement als alumnes amb millor expedient acadèmic del curs

El consistori lliura els Premis d’Excel·lència als estudiants de batxillerat i cicle formatiu

19 junio 2018 13:50 | Actualizado a 19 junio 2018 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Cambrils va lliurar ahir els Premis d’Excel·lència a les alumnes Maria Vidal Trilla i Núria Salesa Guerrero, les estudiants amb els millors expedients acadèmics del curs 2017-2018.

Vidal, alumna de batxillerat de l’Institut Cambrils, ha obtingut una nota final de 10, mentre que Salesa, alumna del grau superior en Administració i Finances de l’Institut Ramon Berenguer IV, ha tret un 9,4.

Les dues van rebre un diploma i un ordinador portàtil com a premi en un acte que es va celebrar a la sala de plens del consistori i que va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Camí Mendoza; el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella; el regidor d’Ensenyament, Alejandro García;  regidors del govern i de l’oposició; professors i pares i mares que no es van voler perdre aquest reconeixement públic.

Per altra banda, també es va distingir l’esforç de vuit alumnes que han obtingut uns bons resultats aquest curs i que se’ls va obsequiar amb un val de 50 euros per comprar llibres.

Les alumnes de batxillerat amb les millors notes han estat Maria Roca Fernández (9,67), Laia Pomar Pallarès (9,57), Susane Marij Hallebeek (9,53) i Beatriz Martínez Ruiz (9,48). Pel que fa als cicles superiors, Borja Farelo Domingo (9,28), Andrea Martínez Gilo (9,14), Maria Merly Cano (9,06) i Sara Solís Sánchez (8,72) van rebre aquesta felicitació.
Esforç i tenacitat

Abella va reconèixer la feina que han fet els alumnes per poder obtenir aquests bons resultats acadèmics. «Ningú regala res i us heu esforçat molt. Els valors de l’esforç i la tenacitat són els que us han portat fins aquí i que són la clau de l’èxit», va apuntar.

Per la seva part, García va recordar el desaparegut periodista Carles Capdevila, un apassionat de l’educació que deia que calia educar amb els cinc sentits: sentit comú, del ridícul, del deure, de la moral i de l’humor». Per últim, l’alcaldessa va destacar la constància dels premiats i va felicitar la feina dels pares i els docents. 

Comentarios
Multimedia Diari