Redescobreix Torredembarra, un valor segur per al turisme en família

Aquest dimecres s’estrena el nou vídeo corporatiu de promoció del municipi

03 junio 2020 15:31 | Actualizado a 04 junio 2020 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Redescobreix Torredembarra, un valor segur per al turisme en família, una població amb patrimoni cultural, entorn natural privilegiat, rutes familiars amb BTT, gastronomia, tradició popular, platges de bandera blava, festes i folklore, comerç de proximitat...

Aquest és el missatge del nou vídeo promocional de Torredembarra que estrena avui dimecres la Regidoria de Turisme, en versió en català i en castellà, a les xarxes socials i que es presenta en un format d’imatges espectaculars i ritme positiu i engrescador.

Aquest nou vídeo corporatiu serà l’eix de la campanya publicitària a xarxes socials i mitjans digitals de Catalunya, Aragó, La Rioja i País Basc que la Regidoria de Turisme posa en marxa per dinamitzar una temporada turística marcada pels efectes de la Covid-19, potenciant les activitats que es poden dur a terme a l’aire lliure. El vídeo “Turisme en família” es complementarà amb set microvídeos (càpsules) de 30 segons específics de les següents temàtiques: platges i litoral; història; cultural, natura; família; esports, i comerç i gastronomia.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que aquest any s’ha considerat que Torredembarra i el seu sector turístic es mereixia més que mai, una campanya de promoció turística atractiva, dinàmica i engrescadora amb l'objectiu d'ajudar a reactivar el sector i l'activitat econòmica.

Es tracta d'una campanya dirigida tant a visitants que ja coneixen Torredembarra, i que se’ls anima a que la redescobreixin, i també a visitants que no coneixen el municipi i les possibilitats que aquest ofereix, destacant les activitats a l'entorn natural.

Comentarios
Multimedia Diari