Más de Costa

‘Redescobreix el Comerç de Torredembarra’, un concurs amb 1.500 euros en premis

Els diners són per comprar a les botigues de la ciutat

Diari de Tarragona

Whatsapp
‘Redescobreix el Comerç de Torredembarra’, un concurs amb 1.500 euros en premis

‘Redescobreix el Comerç de Torredembarra’, un concurs amb 1.500 euros en premis

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats posa en marxa el concurs promocional “Redescobreix el Comerç de Torredembarra”, que es durà a terme fins al 14 de novembre amb el lema “A la Torre, compra a prop i de tot!”.

El regidor d’aquesta àrea, Josep Maria Guasch, ha explicat que és una nova iniciativa per donar suport al comerç local per la crisi provocada per la Covid-19. En aquest sentit, ja s’han dut a terme altres accions com les reduccions d’algunes ordenances fiscals, les subvencions destinades al sector comercial i de serveis per a fer front a les despeses ocasionades per la pandèmia o el nou web comercial de Torredembarra.

Per a aquesta campanya, s’han previst 1.500 € en premis en vals de descomptes al comerç local. Participar-hi és molt senzill: Només cal comprar al comerç local i omplir la graella del díptic de la campanya amb tres segells diferents.

El díptic es pot descarregar a la pàgina web http://www.turismetorredembarra.cat/ o aconseguir a les botigues de Torredembarra adherides a la campanya (qualsevol establiment de Torredembarra a excepció de bars, restaurants i establiments comercials de més de 400 m2).

El díptic omplert juntament amb els tiquets de compra, que han de ser per un valor mínim de 10 € en cada establiment, s’han d’entregar a l'Oficina de Turisme i es podrà entrar al concurs per guanyar un dels 50 vals de descompte de 30 € cadascun per a gastar a qualsevol establiment comercial de Torredembarra que s'hagi donat d'alta al web http://redescobreix.turismetorredembarra.cat/guia-comercial/, que en aquests moments són prop d’un centenar.

El díptic omplert i segellat s'haurà de presentar a l’Oficina de Turisme com a molt tard el dilluns 16 de novembre.

Temas

Comentarios

Lea También