Renfe ofereix el bitllet combinat per visitar Ferrari Land i PortAventura Park

El preu del bitllet combinat d’adult Tren+PortAventura Park és el mateix que el d’una entrada d’1 dia al parc 50 euros

02 mayo 2019 16:32 | Actualizado a 02 mayo 2019 16:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Rodalies de Catalunya renova un any més el seu bitllet combinat per gaudir de tota l’oferta lúdica de PortAventura World que inclou des del parc temàtic Port Aventura Park, el parc Ferrari Land i també, durant la temporada d’estiu el parc aquàtic Caribe Aquatic Parc.

PortAventura World va iniciar la temporada 2019 amb significatives novetats que inclouen la nova atracció Street Mission, la primera dark ride del resort i la única dedicada a Sesame Street a Europa.

La nova atracció és una aventura interactiva per a totes les edats en la que els visitants tenen que ajudar al Detectiu Coco, a resoldre una missió secreta. L’atracció consta d’un pre-show y un recorregut experiencial en 3D que compte amb gran nombre d’ animatronics i impressionants experiències immersives gràcies a la tecnología de videomaping en 3D.

El bitllet combinat per PortAventura Park i Ferrari Land es podrà adquirir per 55 euros, i ofereix el viatge d’anada i tornada en tren i l’entrada els parcs temàtic PortAventura Park i Ferrari Land.

L’any passat, prop de 85.000 persones van visitar PortAventura amb el bitllet combinat de Rodalies

Els bitllets combinats de Rodalies de Catalunya ofereixen el desplaçament des de qualsevol estació del servei de rodalies fins a PortAventura incloent tant el viatge d’anada i de tornada en qualsevol servei de Rodalies de Catalunya, i l’entrada d’un dia al parc. Els clients disposen de diferents modalitats per adaptar-se a les seves preferències.

Rodalies ofereix també el bitllet combinat a Ferrari Land, el parc temàtic dedicat a l’escuderia Ferrari que ofereix 16 emocionants atraccions per a tots els membres de la família.

Compra online i planifica el teu viatge

Aquest bitllet es podrà adquirir a qualsevol de les estacions de Rodalies de Catalunya així com a través de les màquines autovenda fins la data de tancament de la temporada del parc, i també a través d’internet al següent enllaç .

El bitllet combinat està a la venda durant tota la temporada d’apertura del parc i ofereix un important descompte en la compra per separat del bitllet de tren i l’entrada al parc temàtic. L’any passat, prop de 85.000 persones van visitar PortAventura amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya, un 14% més que l’any anterior.

Rodalies de Catalunya compta amb un total de 22 trens diaris amb els serveis de la línia R16 de Rodalies de Catalunya (Barcelona-Estació de França – Tortosa-Ulldecona per Tarragona) que permeten connectar Barcelona i PortAventura en un temps de viatge a partir d’una hora i 30 minuts. A més, la línia RT2 (L’Arboç-L’Hospitalet de l’Infant) connecta l’estació de PortAventura amb les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès i l’Alt Camp.

L’estació de PortAventura, situada al costat de l’ entrada dels parcs, permet l’accés directe a peu al parc temàtic així com al nou parc Ferrari Land des de l’estació.

Comentarios
Multimedia Diari