Renfe posa a la venda el bitllet combinat a PortAventura

El preu del bitllet combinat d’adult Tren+PortAventura Park és el mateix que el d’una entrada d’un dia al parc

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imagen de archivo de PortAventura. DT

Imagen de archivo de PortAventura. DT

Els viatgers de Renfe disposen dels bitllets combinats a PortAventura Park i PortAventura Park + Ferrari Land, que inclouen el desplaçament d’anada i tornada des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya i l’entrada diürna als parcs temàtics.

Des d’avui, els usuaris ja poden gaudir del bitllet combinat a PortAventura Park que es pot adquirir per 51 euros mentre que el bitllet combinat que també inclou l’entrada a Ferrari Land es de 56 euros. Tots dos ofereixen el viatge d’anada i tornada en tren i l’entrada als parcs temàtics PortAventura Park i Ferrari Land.

Els bitllets combinats de Rodalies de Catalunya ofereixen el desplaçament des de qualsevol estació del servei de rodalies fins a PortAventura incloent tant el viatge d’anada i de tornada en qualsevol servei de Rodalies de Catalunya, i l’entrada d’un dia al parc. Els clients disposen de diferents modalitats per adaptar-se a les seves preferències.

Com arribar
Arribar en tren a Port Aventura és la millor opció, ja que és el transport més sostenible, còmode i econòmic.
Els usuaris poden fer servir els trens de Rodalies de Catalunya de la nova línia de Regionals R17 (Barcelona Est. de França – Tarragona - Salou-Port Aventura) a més, la línia RT2 (L’Arboç- Tarragona – Salou-Port Aventura/Cambrils) que connecta l’estació de Salou-Port Aventura amb les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès i l’Alt Camp.
L’estació està situada al costat de l’entrada dels parcs, permet l’accés directe a peu al parc temàtic així com al parc Ferrari Land.

Compra online i planifica el teu viatge
Aquest bitllet es podrà adquirir a qualsevol de les estacions de Rodalies de Catalunya així com a través de les màquines autovenda fins la data de tancament de la temporada del parc, i també online.
El bitllet combinat està a la venda durant tota la temporada d’apertura del parc i ofereix un important descompte en la compra per separat del bitllet de tren i l’entrada al parc temàtic.

Els clients que vulguin més informació sobre preus i horaris disposen del número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 912 320 320, app de Rodalies, així com als webs http://rodalies.gencat.cat/es/nou-bitllets-combinats/portaventura/ i www.renfe.com

Temas

Comentarios

Lea También