Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Renovació de l'enllumenat públic al carrer Santa Marta d'Altafulla

L'empresa Etra Bonal ha guanyat el concurs. L’oferta rebaixa en gairebé 34.000 euros el pressupost de licitació i els treballs començaran en les properes setmanes

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Altafulla

FOTO: Aj. Altafulla

L'empresa Etra Bonal serà l’encarregada de les obres incloses en el projecte de renovació de l’enllumenat públic al carrer Santa Marta del barri dels Munts d'Altafulla, després que hagi estat la companyia que ha obtingut més punts en el concurs públic. L’import d’adjudicació ha estat de 61.358,87 euros, 34.000 menys que la sortida del preu de licitació.

Els treballs consistiran, a banda de la renovació de la xarxa i els fanals, en la posada en funcionament d’un sistema Citytouch Lightwave de Philips.

Aquesta eina de programació permet realitzar la il·luminació dinàmica, intel·ligent i flexible. És un sistema de gestió i administració on line que connecta de manera bidireccional els punts de llum amb la plataforma Citytouch i a la inversa. Les seves funcionalitats, entre altres, són la gestió remota, la mesura de l’energia i la supervisió de la llum.

En procés

D’altra banda, l’Ajuntament d’Altafulla té obert dos processos de licitació. Per una banda, el concurs per l'atorgament d'autoritzacions municipals per a l'explotació dels serveis de temporada a la platja d'Altafulla, guingueta i tarima amb un pressupost de sortida de 33.155,70 € IVA inclòs. I per una altra banda, l'execució de les obres incloses en el projecte executiu de construcció d'un gimnàs, sala polivalent i vestuari ubicat a l’escola la Portalada, amb un pressupost de licitació que s’eleva als 598.579,33 € IVA inclòs.

Temas

Comentarios