Reobertes totalment l'AP-7 entre Martorell i el Vendrell i l'AP-2 de Soses a la Bisbal del Penedès

L'A-2 encara continua tallada de Collbató al Bruc en sentit Lleida

19 mayo 2017 23:35 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'AP-7 i l'AP-2, afectades pel temporal de neu, han quedat reobertes en els dos sentits al voltant de la una del migdia, segons informa el Servei Català de Trànsit. S'han reobert els trams en els dos sentits entre el Martorell i el Vendrell a l'AP-7 i de Soses a la Bisbal del Penedès a l'AP-2. L'autopista A-2 ha estat una de les vies més afectades per la neu, que ha obligat a tallar un tram de 116 quilòmetres entre les dues localitats del Segrià i el Baix Penedès. Al llarg d'aquest matí, nombrosos conductors han quedat atrapats a aquestes carreteres. Aquest migdia els vehicles ja poden continuar el seu trajecte, tot i que en molts punts encara es registra circulació intensa.

Per la seva banda, l'A-2 encara continua tallada de Collbató al Bruc en sentit Lleida, mentre que en sentit Barcelona la via s'ha restringit al pas de camions, segons indica el Servei Català de Trànsit.

La neu provoca afectacions aquest migdia a més vint carreteres catalanes. A banda de l'A-2, també estan afectades la C-14 que està tallada a Alcover, la N-340 on és obligatori circular amb cadenes a l'alçada de Vallirana o la N-240 entre Valls i Montblanc on també calen cadenes, entre les més destacables. A banda, hi ha diverses carreteres locals que estan afectades per la neu a les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Lleida.

Comentarios
Multimedia Diari