Reobren els equipaments de Vandellòs i l'Hospitalet, excepte els vasos de la piscina coberta

Per utilizar els gimnasos i fer activitats dirigides, s’haurà de demanar cita prèvia a l’Àrea d’Esports al telèfon 977 82 05 23

20 noviembre 2020 11:08 | Actualizado a 21 noviembre 2020 10:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reobrirà el gimnàs de Vandellòs i també el de l’Hospitalet de l’Infant el proper dilluns 23 de novembre, amb un aforament màxim del 30% i cita prèvia i sense vestidors. El mateix dia, a la tarda, es reiniciaran les activitats dirigides, també amb cita prèvia; i totes les activitats de tardor-hivern organitzades per l’Àrea d’Esports (classes de tennis, pàdel, handbol, bàsquet i futbol sala), excepte la gimnàstica de manteniment per a la gent gran, els cursos de natació i l’aiguagim. Tampoc s’impartiran les classes de natació que s’ofereixen als alumnes de les escoles del municipi en horari lectiu en el marc del Pla municipal d’esport a l’escola. I és que, de moment, el consistori ha decidit mantenir tancats els vasos d’aigua de la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant.

Pel que fa a les instal·lacions esportives a l’aire lliure, també estaran obertes, amb un aforament màxim del 50% i control d’accés.

L’Ajuntament continuarà adoptant les mesures de prevenció de la COVID-19 per garantir la salut i la seguretat de les persones usuàries dels equipaments esportius municipals. Així doncs, es mantindrà un control de la higiene, la neteja i la desinfecció de les instal·lacions i del material esportiu de manera habitual i constant, i es controlarà la temperatura de les persones usuàries a l’entrada.

Per reservar una classe dirigida o una franja horària als gimnasos, caldrà trucar al telèfon 977 82 05 23 (de dilluns a divendres, de 8 a 21 h; els dissabtes, de 9 a 20 h; i els diumenges, de 10 a 13 h). Es prega a les persones usuàries que respectin les mesures de seguretat i que siguin puntuals a la cita i, en cas que no hi puguin assistir, que anul·lin la reserva per cedir el lloc.

Mentre estiguin tancats els vasos d’aigua de la piscina, les persones abonades a la piscina municipal coberta podran utilitzar els gimnasos i fer activitats dirigides.

Comentarios
Multimedia Diari