Reobren l'AP-7 entre Martorell i el Vendrell en sentit nord i l'A-2 del Bruc a Abrera en direcció sud

L'AP-2 continua tallada en els dos sentits entre Soses i Banyeres del Penedès

19 mayo 2017 23:35 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'AP-7 ha quedar reoberta al trànsit aquest migdia entre Martorell i el Vendrell en sentit nord, mentre que continua tallada al mateix tram en sentit sud, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit. També, s'ha reobert l'A-2 entre el Bruc i Abrera en direcció sud i continua tallada al mateix tram en direcció nord i a Castellolí en sentit Barcelona. Pel que fa a l'AP-2, aquesta autopista continua tallada en els dos sentits entre Soses i Banyeres del Penedès, segons el Servei Català de Trànsit.

 

D'altra banda, aquest migdia la C-15 està tallada a la Pobla de Claramunt i és obligatori circular amb cadenes en aquesta mateixa via de Vilanova i la Geltrú a Vilanova del Camí. La C-37 també està tallada a Òdena a causa de la neu i la C-32 continua tallada de Sitges cap a Barcelona a causa d'un accident.

 

També calen cadenes per circular a la N-340 a Vallirana, a la N-240 entre Montblanc i Valls. També hi ha moltes carreteres locals afectades per la neu a les comarques de Barcelona, Tarragona i Lleida. En total, hi ha una vintena de carreteres que presenten problemes per la neu.

Comentarios
Multimedia Diari