Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Restablerta la circulació de trens entre Sant Vicenç de Calders i Calafell després de l'avaria d'un tren de l'R16

Els combois que passen per aquest tram circulen amb uns 20 minuts de retard

ACN

Whatsapp
Imatge dels passatgers atrapats al tren. Foto: @Nacho_MG

Imatge dels passatgers atrapats al tren. Foto: @Nacho_MG

La circulació de trens entre Sant Vicenç de Calders i Calafell s'ha restablert en els dos sentits de la marxa a les 14.30 hores d'aquest dissabte al migdia després d'una avaria mecànica que s'ha produït a les 11.10 hores del matí en un comboi de la R16 que feia el recorregut de Barcelona a l'Aldea. La incidència ha afectat els trens que anaven en sentit sud de les línies R13, R14, R15 i R16 i els combois del corredor mediterrani, que han hagut de circular per via única durant gairebé quatre hores, cosa que ha provocat retards superiors als 45 minuts, segons ha informat Renfe. Els gairebé 500 passatgers que anaven al tren avariat han quedat aturats més d'una hora i mitja a l'interior dels vagons. Posteriorment, els viatgers han estat transbordats a un tren buit, mitjançant passarel·les, que els ha portat fins a l'estació de Sant Vicenç de Calders, on un altre tren els ha recollit i els ha portat fins a la seva destinació. Tot i que la circulació de trens ja s'ha restablert, els que circulen entre Sant Vicenç de Calders i Calafell encara acumulen uns 20 minuts de retard. La companyia ferroviària espera que cap a les sis de la tarda es normalitzi la freqüència de pas dels combois.

El comboi avariat ha sortit de l'Estació de França a les 9.13 hores i tenia prevista l'arribada a l'Aldea a les 12.13 hores. 

Aquesta nova avaria a la R16 ha tornat a indignar els usuaris, que s'han queixat del temps que han hagut de passar a dins del tren tancats, més d'una hora i mitja, amb una temperatura molt alta, per la qual cosa han obert les portes d'emergència i han sortit a fora, segons han explicat a TV3.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También