Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Retiraran tots els arbres de la plaça Vella del Vendrell per motius de seguretat

L'actuació s'avança dos mesos degut a la imminent diada castellera on la Jove dels Xiquets de Tarragona preveu fer un castell de 10

ACN

Whatsapp
Façana de l'Ajuntament del Vendrell, que té forma de ela, situat a la plaça Vella. Foto: ACN

Façana de l'Ajuntament del Vendrell, que té forma de ela, situat a la plaça Vella. Foto: ACN

L’Ajuntament del Vendrell retirarà els tres plataners de la plaça Vella “per motius de prevenció i seguretat”, segons ha anunciat aquest dilluns l’alcalde, Martí Carnicer, acompanyat del regidor de Serveis Públics, Josep Marrasé. Els darrers mesos, els serveis tècnics de la regidoria han fet un seguiment de l’estat dels arbres i s’ha detectat que “pateixen un desarrelament important”, ha apuntat Marrasé. El motiu principal són les diverses obres de remodelació que s’han fet a la plaça al llarg dels anys. La previsió era fer la retirada dels arbres al desembre, però s’ha avançat l’actuació degut a la diada castellera de la Fira de Santa Teresa del proper diumenge. Per a aquesta jornada, la colla Jove dels Xiquets de Tarragona ha anunciat la intenció de dur a plaça el 3 de 10 amb folre i manilles, un castell que requereix molt espai i que hagués estat complicat poder desenvolupar amb la presència dels arbres.

La retirada dels arbres es farà, doncs, de forma imminent. Mentrestant, l’Ajuntament treballa en un projecte alternatiu a la presència dels plataners, amb la incorporació de nou mobiliari urbà que mantingui elements verds a la plaça. L’alcalde ha assegurat que el procés per repensar l’espai compta amb la col•laboració dels veïns de la zona.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También