Roba dos mòbils en un hotel i el senyal el delata amagat al lavabo d’un altre ‘resort’

El lladre va aprofitar que els tres músics estaven actuant per entrar a l'habitació on es canviaven de roba i robar diners i telèfons mòbils

 

27 junio 2017 10:08 | Actualizado a 14 noviembre 2017 13:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sasha M. C. va esperar que el trio de músics sortissin de l’habitació per anar a actuar. Aquella era l’ocasió perfecta per entrar, comprovar què hi havia de valor i sortir de l’hotel sense aixecar sospites. Banyador, samarreta i bosses. La disfressa perfecta per fer-se passar per un turista més a l’Estival Centurion Playa, un dels hotels més coneguts de Cambrils i ubicat a l’avinguda Diputació.

El pla del turista lladregot va sortir perfecte. Va prendre diners, telèfons, un altre aparell electrònic i diners en efectiu. Ho va posar en una bossa i va sortir per la porta sense aixecar sospites. Era dijous després de sopar. Quan el trio de músics van tornar a l’habitació es van adonar que els havien robat i van alertar al conserge de l’hotel perquè avisés la policia del que havia passat.

 La Policia Local és qui el va detenir als lavabos d'un altre hotel

Els agents locals van arribar poc després de les 23 hores i van entrevistar-se amb les víctimes del robatori. Els hi van explicar que tenien les pertinences regirades i que algú els havia pres diners, mòbils i altres objectes. Per sort un dels mòbils tenia l’avís de localització i quan el van activar des d’un altre telèfon, el senyal els va derivar cap a un altre dels hotels importants de la ciutat: Best Cambrils, situat a 30 números del primer a l’avinguda Diputació.

La Policia va seguir el rastre del senyal del mòbil i aquest els va portar fins a uns lavabos d’aquest hotel. A dins hi havia un home, que no volia obrir la porta. Els policies van forçar-la i el van arrestar. A la motxilla van aparèixer les pertinences desaparegudes.

Comentarios
Multimedia Diari