Roben menjar i un televisor de la llar de jubilats de Creixell

Els lladres van rebentar la porta principal, però no van accedir a la secretaria, on hi havia diners i la Loteria de Navidad.

11 octubre 2017 18:16 | Actualizado a 20 octubre 2017 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La junta de la llar de jubilats i pensionistes Sant Jaume de Creixell van rebre un ensurt aquest cap de setmana, quan anaven a preparar la sala de ball diumenge i van veure com la porta principal estava oberta.

«Van entrar i van trencar tres portes», assegura la secretària de l’entitat. Van prendre menjar que estava guardat i un televisor. Tot valorat en 1.200 euros, 300 del menjar i la resta de l’aparell electrònic.

Els fets van ocórrer entre divendres al vespre i diumenge a primera hora del matí, l’espai de temps en què la llar de jubilats i pensionistes Sant Jaume, situada a l‘avinguda del Mar, està sense activitat. «Diumenge a la tarda fem ball a dos quarts de sis, però preparem el berenar al migdia», afegeix la secretària.

Un cop recuperats de l’ensurt, la junta de la llar va anar a la Policia Local de Creixell per denunciar els fets. I el cas ha passat a la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra que han anat fins a la seu per buscar indicis de qui podrien ser els autors d’aquest delicte.

De moment, no hi ha ningú detingut per aquest robatori amb força i tampoc es vol dir si hi ha pistes sòlides que puguin portar a les persones culpables d’aquestes destrosses davant de la Justícia.

«No és la primera vegada que entren en aquest edifici, que ja té 25 anys», afegeix la secretària. De fet, és la quarta vegada que els lladres han entrat en busca de diners o objectes de valor, assegura aquesta portaveu de la junta d’avis.

Tot i entrar forçant la porta i trencar-ne dues més de l’interior de l’edifici, els lladres no van entrar al despatx de la secretaria. Possiblement per falta de temps o per per a ser descoberts.

Això ha permès que els pocs diners que hi ha a la llar de jubilats i pensionistes de Creixell i els dècims de la Loteria de Navidad que ja s’han posat a la venda provoqués un maldecap encara pitjor a aquest col·lectiu, que són 300 associats.

El ball no es va suspendre

Al marge del robatori, els avis no van suspendre el ball que cada diumenge per la tarda duen a terme a la sala gran. «Tot i que estàvem tristos pel que ens havia passat, no hi havia raó per tancar el local i deixar sense balla a les persones que cada diumenge vénen», explica la secretaria. Així, la música va sonar a dos quarts de sis de la tarda com un diumenge normal.

Comentarios
Multimedia Diari