Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roben una tona d'olives d'una finca agrícola de Cambrils

El pagès va denunciar aquest diumenge el robatori a la Policia Local.

Jordi Cabré

Whatsapp
El robatori s'hauria produit durant la tarda-vespre del passat dissabte.

El robatori s'hauria produit durant la tarda-vespre del passat dissabte.

Arriba la temporada de la collita d'olives i malauradament amb ella els robatoris d'aquest fruit. Precisament, la Policia Local de Cambrils va rebre ahir diumenge una denúncia en aquest sentit d'un pagès.

Segons ha sabut el Diari, l'home hauria explicat als agents el robatori de fins a un miler de quilos d'olives que tenia recollides a la seva finca, situada al camí de la via Augusta, dins el terme de Cambrils. 

La víctima del robatori desconeix qui seria l'autor i al llarg del dia d'avui ha presentat formalment la denúncia perquè en quedi constància.

El robatori de fruita és una de les lluites permanents que té la Patrulla Verda de la Policia Local cambrilenca, la unitat de seguretat que vigila el terme de Cambrils. La seva presència dissuadeix a molts dels lladres de fruita i verdura, però tot i així és difícil reduir el problema a zero.

És habitual que en èpoques de collites, tan de fruita dolça a l'estiu com de verdura a l'hivern hi hagidenúncies per furts o robatoris de productes agrícoles i collites de diversos masos.

Els agents de la Patrulla Verda recomanen a tots els pagesos que denunciin sempre qualsevol robatori o anomalia perquè quedi registrat i es pugui actuar amb més eficàcia.  

Temas

Comentarios

Lea También