Roda de Berà celebra la Diada de Sant Jordi

Els carrers s’han engalanat amb senyeres i s’han omplert de llibres i roses per gaudir d’aquesta diada

23 abril 2018 10:55 | Actualizado a 23 abril 2018 11:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La plaça de la Sardana ha tornat a ser el centre neuràlgic de la festivitat, on s’ha concentrat la major part de l’activitat. La Biblioteca Joan Martorell Coca ha muntat la seva ja tradicional paradeta d’intercanvi de llibres per aliments i productes bàsics pel Punt de Distribució d’Aliments, i que tan bona acceptació ha tingut des de la seva posada en marxa.

I aprofitant l’ocasió, s’han venut també escuts solidaris de la Policia Local, per tal de recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil; i gorres de la campanya d’Afanoc, “Posa’t la Gorra!”.

El programa especial del magazine A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, en directe des de la plaça, ha engegat a les 10 del matí, amb Sònia Camí conduint el programa, i la col·laboració de Raül Riera, i Jesús Sánchez al control de so.

Per l’estudi mòbil han passat l’alcalde, Pere Virgili, i la resta de regidors de la corporació, així com nombrosos convidats destacats del teixit associatiu rodenc, els alumnes de l’escola El Cucurull, els qui han llegit diferents poemes, i amics i amigues de l’emissora, que s’han apropat per recomanar una obra, o bé llegir una poesia o el fragment d’un llibre.

La rosa i el llibre formen un tàndem molt especial en aquesta diada, i és per això que tampoc podien faltar a la plaça de la Sardana. Les AMPES de les escoles Salvador Espriu i El Cucurull han venut roses i llibres de segona mà per recaptar fons per sufragar els viatges de final de curs dels alumnes.

També la Botigueta de la Cèlia ha estat present venent llibres i altres articles relacionats amb la diada, com dracs de peluix; i la Papereria Anna, amb la seva paradeta al carrer Sant Isidre.

Comentarios
Multimedia Diari