Roda de Berà celebra un Halloween terrorífic

Centenars de persones van sortir al carrer disfressats d’algun personatge terrorífic per gaudir de la festa organitzada per l’Ajuntament.

02 noviembre 2017 19:03 | Actualizado a 02 noviembre 2017 19:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La festa de tradició anglosaxona de Halloween té cada cop més seguidors al nostre país i són molts els municipis que combinen la seva celebració amb la Castanyada per donar-li resposta al que demanden els més joves sense deixar de banda la tradició catalana.

Roda de Berà va organitzar Halloween per setè any consecutiu, mitjançant les regidories de Festes, Joventut i Infància, amb el PIJ i el Centre Obert, i gràcies també a la col·laboració de l’associació juvenil Roda Jove.

Els infants, disfressats o abillats amb elements terrorífics, es van reunir a partir de les cinc de la tarda a la plaça de l’Ajuntament per gaudir d’un espectacle infantil amb en Marc Oriol, i d’un berenar terrorífic. I per a aquells que no vinguessin disfressats de casa les noies del Centre Obert van pintar cares.

Seguidament, a partir de dos quarts de set va començar a la plaça de la Sardana el joc de les caixes terrorífiques, pel qual van passar més de tres-centes persones.

Tot i ser molt fastigós té molt d’èxit entre els més petits, els qui, per aconseguir una bossa de llaminadures, han d’anar ficant la mà dins de diferents caixes i esbrinar què contenen, enguany tot relacionat amb els indis, cervell de llop, vísceres d’indi o ulls de voltors, entre d’altres.

Per acabar, el recorregut els va portar fins el casal municipal Les Monges, on a dos quarts de vuit es va posar en marxa el reeixit passatge del terror de l’associació Roda Jove, en la seva cinquena edició.

Fins passades les deu de la nit centenars de persones van fer cua al pati del casal per passar pel terrorífic passatge. Els membres de l’associació treballen durant dies per aconseguir superar-se any rere any, i en aquesta ocasió, seguint la temàtica del cinema de terror, van transportar a tots aquells que es van atrevir a endinsar-s’hi, als escenaris de reconegudes pel·lícules del gènere com Saw, It, Malson a Elm Street o The Ring.

Comentarios
Multimedia Diari