Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà construeix un passeig fins a la N-340

La Diputació ha iniciat les obres d’una part del trajecte, el tram que arriba fins a Les Torres. De la resta s’encarregarà l’Ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp
La cuneta de la TV-2041 es cobrirà amb un pas de vianants i prèviament s'hi posarà una canonada per conduir l'aigua de pluja.

La cuneta de la TV-2041 es cobrirà amb un pas de vianants i prèviament s'hi posarà una canonada per conduir l'aigua de pluja.

Aquest matí de dimarts, la Diputació de Tarragona ha iniciat els treballs de construcció del voral transitable de formigó a la TV-2041, la carretera que uneix en un dels seus trams l’N-340 amb el nucli urbà de Roda de Berà. Aquesta cuneta transitable millorarà la seguretat viària.

Es canalitzarà la cuneta actual amb una canonada i es construirà per sobre aquest passeig que permetrà als vianants pujar i baixar sense perill.

L’actuació es durà a terme al marge esquerre de la carretera, fins a la rotonda, on s’habilitarà un pas per a vianants per permetre el creuament de la carretera. Des d’aquest punt i fins a l’inici de la travessera de Roda de Berà es condicionarà el marge dret.

La Diputació executarà aquest projecte de manera complementària amb el projecte aprovat per l’Ajuntament dins les inversions financerament sostenibles de 2017, amb el qual pavimentarà el tram que va des de l’urbanització de Les Torres fins a l’inici del pont de l’autopista AP-7.

El projecte de l’Ajuntament

De forma complementària, l’Ajuntament de Roda de Berà executarà la resta del tram, entre el pont que creua l’autopista i la connexió del carrer Bonastre amb la travessia, creuant els carrers Murillo, Sant Celoni, Passeig de les Torres i Breda, per tal que el resultat final sigui un passeig fins a La Plana de Creixell, que els vianants puguin emprar per pujar i baixar fins a l’N-340 amb seguretat.

El projecte va ser inclòs dins del conjunt d’inversions financerament sostenibles que el Ple de l’Ajuntament va aprovar a mitjans de 2017 per dur a terme amb el romanent de tresoreria positiu de 2016. En aquest cas, el pressupost d’execució per contracta ascendeix a 91.442,80 euros. Les obres s’iniciaran en dues setmanes.

Temas

Comentarios

Lea También